Lite nytt...

...på hyllan i köket, fin bricka med färggranna pippifåglar från Ikea! Tre matchande ljuslyktor i mörkmörklila färg har hittat ut ur gömmorna. Är sugen på ett par gardiner i samma lila färg!

Rummet är färdigmålat...

... och nu är det bara det här som fattas för att jag ska vara nöjd ;)


Yes please


Mot Ikea? :)

090919

I kväll ska vi på kräftskiva hos mamma o pappa, mycket jobb för lite mat men gud så gott! ;)
             

Målandet går sakta men säkert framåt, två och en halv vägg är nu vita o fina. Ska försöka måla resten imorgon så det kan bli ordning i kaoset här hemma igen ;)

En liten liten glimt...

Här kommer en liten glimt av hur den färdigmålade väggen ser ut. Det är fortfarande bara den som är klar, har tappat farten hehe


Vitt, vitt, vitt :) Helheten får ni se en annan dag!

ÄNTLIGEN!

Nu är tapeterna i tv-rummet nääästan helt nedrivna! Det ser genast mycket bättre ut trots att jag inte fått upp någon färg på väggarna än. VITT ska det bli o det va på tiden :) Tack för hjälpen mamma ♥

Återkommer med resultatet när färgen sitter där den ska!
 
       


Update: Pust och stön vilken tid underarbetet ska ta! O det ska ju inte bara målas en gång, nej utan två helst tre gånger. Nu är iallafall en vägg målad och klar och vilken skillnad det blir! Varför gjorde jag inte detta tidigare... :)

Grönt är skönt!

Är fortfarande insnöad på grönt när det kommer till inredning. Är lite småsugen på att klicka hem det här fina påslakansetet för endast 49 kr från www.laredoute.se och börja pynta med grönt även i sovrummet :) MEN, har lovat mig själv att inte köpa något innan vi åker till Ullared i början av oktober...


Köpa eller inte köpa...

Är sugen på en ny tv-bänk, en som döljer alla fula apparater. Funderar på två stycken av dessa, skulle nog sluka en hel del!

Får sova på saken för nu ska vi iväg på kräftskiva, mums!

Drömmer mig bort...

Skulle inte tacka nej till det här huset, helt perfekt! För cirkus tre miljoner blir det mitt, bara börja spara med andra ord ;)

Nähe, dags o klicka ner hemnet! ;)

RSS 2.0