Sol, vind & vatten...

Vilken sommarvärme det är ute, underbart! De har visst spått regn till helgen, precis lagom när min semester startar. Får hoppas dom har fel, de har de ju haft förr ;)

Lite nytt tyg som kanske blir till en köksgardin så småningom och en fin korg/kruka som jag hittat som för tillfället agerar kruka till en av mina orkideer, som kors i taket, håller på o slå ut!

3 arbetsdagar kvar :)


Jag räknar ner...

...till semestern! Har nämligen bara en vecka och två dagar kvar att jobba, sen väntar fyra veckors härlig semester!

Hinner inte med så mycket som jag vill om dagarna, tiden går åt till att jobba och sedan till att slappa på balkongen. Jag hoppas verkligen vädret håller i sig för just nu är det underbart ute, sol och sommarvärme!


GLAD MIDSOMMAR!


Bebis!

I går fick en vän en liten bebis, en pojke!Grattis till er! Hoppas man får se den lille snart :)


Födelsedag!

I dag firar vi födelsedag här hemma! Ballongerna hänger i taket och snart ska vi sätta tänderna i en smarrig prinsesstårta. Har dessutom köpt hem jordgubbar, mums!

Grattis älskling! ♥

Nyhet!

Fick med mig det här fina serveringsfatet i porslin hem från Ikea häromdagen, här hemma agerar det dock ljusfat.


Nya sängbord?

Hur snyggt är inte detta! Skulle mer än gärna ha stubbar som sängbord. Har redan föreslagit det här hemma men det gick inte riktigt hem ;)


I morgon blir det nog en tripp till Ikea :)

Baksugen

Är sugen på o slänga ihop något smarrigt till helgen. Det skulle dock vara mycket roligare att baka om man hade såna här fina bakbunkar!

Vill ha!

Försöker hålla i pengarna men det är svårt när det finns så mycket man vill ha! :)P.S Jag misslyckades med lampan, badbollen vill inte lossna haha Mindre lim nästa gång ;)

Dagens fynd!

Är denna genomskinliga kandelaber för 25 kronor! Påminner liiite om Ghost kandelabern.


Bättre lycka denna gång...

Jag har gjort det en gång förut men ska ge mig på det igen. Jag ska försöka göra en egen Random light lampa! Att köpa en är ju på tok för dyrt. Förra gången använde jag mig utav en ballong men den vart inte rund. I höstas vart jag sugen på o göra en ny men denna gång utav en badboll. Har dock fått vänta tills nu då det tydligen inte säljs badbollar i Sverige under vinterhalvåret, jag har då inte lyckats hittat någon ialla fall. Men nu, nu har jag köpt mig en badboll och i helgen har jag tänkt sätta i gång :) Wish me luck!

Skulle helst vilja använda mig av min pilatesboll så lampan blir stoooor men vill ju inte förstöra den...

                  
Jag återkommer med resultatet ;)

Kusinvitamin har köpt hus o dom grejar för fullt, det gör mig sååååååå sugen på hus! :)

RSS 2.0