Fredag!

Har lovat mig själv att försöka hålla i pengarna ett tag framöver, men det är lättare sagt än gjort ;) När köpstoppet är över ska jag köpa dessa fina lampor från Rusta!


Eller varför inte det här...

Det här badrummet skulle jag inte heller tacka nej till!
Drömmer vidare...

Vårt framtida badrum får gärna gå i stil med detta:


Förvaring

Skulle vilja byta ut vårt sideboard Bonde från Ikea och dessa två är favoriterna ur Ikeas sortiment.


Snyggt från Åhlens

Glas och plexi är riktigt snyggt! Sakerna nedan är mina favoriter från Åhlens och åtminstone vattenflaskan (mitten) kommer få följa med hem vid nästa besök.Gröna växter

Behöver gröna växter att fylla min stora vita kruka med. I jul har krukan fått agera julgransfot och innan dess hade jag gröna växter i men de va inte tillräckligt tåliga. Någon som har tips på tåliga låga gröna växter?


Årets första tulpaner!


Tack mamma! ♥

Update: Ooops, ser att jag rört till det lite på bloggen, får se om jag lyckas få ordning på det ;)

Vilket väder!

Vilket väder vi har här idag, klarblå himmel, strålande sol, snö och minusgrader! Detta förevigades under förmiddagens promenad.


Solig lördag

Turkos sägs vara årets färg och jag har låtit mig inspireras och plockat in lite utav färgskalan i köket.

Minihelg

Härligt att första arbetsveckan efter långledigheten startar med en minihelg! Här har vi idag haft minus 15 grader, gnistrande snö och strålande sol, underbart!Vi lyckades rädda alla bilder från vår kraschade dator i går, phu! Från och med nu ska jag framkalla så fort jag tömmer kameran. (Har en del bilder att framkalla så det är väl lika bra att sätta igång)

Vårkänslor

Nu är alla spår av julen borta och jag börjar redan få vårkänslor. I vår kommer hemmet troligtvis gå i färgerna vitt och svart med inslag av grönt och blått.


Bye bye christmas tree

Söndag och sista dagen på långledigheten, tur att nästa vecka bjuder på en ledig dag mitt i veckan. I dag åker det sista julpyntet ner i källaren, sen ska här storstädas.

100102

Så fort jag bestämt mig för vart jag vill ha min nyinköpta tavellist så ska den upp på väggen. Listen var smalare än vad jag trodde så det blir till att sätta den upp och ner om jag ska kunna ställa annat än tavlor på den. Jag försöker utan vattenpass så wish me luck ;)


100101

Första dagen på det nya året är snart över. Har inte något nyårslöfte då de ofta rinner ut i sanden. Men jag ska (som jag sagt till mig själv så många gånger tidigare) försöka äta mer frukt och grönt och mindre sötsaker ;)

 

RSS 2.0