Gott Nytt År!
091230

Slänger in ett par bilder på granen innan det är försent, för i helgen åker den ut!Fick ju flytta Marimekko tygtavlan till köket och nu ser det riktigt tomt ut bakom tv:n. Funderar nu på att klicka hem detta Marimekkotyg, vad tycks?
091229

Har flyttat runt på lite saker här hemma, bland annat så hamnade marimekkotavlan i köket då den knappt syntes bakom vår nya stora fina tv ;) Men den gör sig bra i köket, frågan är bara om den ska hänga längre ner? Har hämtat hem bordet som hör till stolarna vi haft en tid i köket och slängt ut det stora åbäket och vilken yta det blev! :)Skrivbordet i inlägget nedan är inhandlat! :)

På inköpslistan

...står ett skrivbord. Har knåpat ihop ett alternativ från Ikea, snyggt & billigt.


Bye bye tjockteve

...och hello plattis! :)


Äntligen helg!

    
Julklapp från jobbet! :)

Inte långt kvar till jul nu. I helgen ska det göras lite julgodis, knäck & Rocky road har det köpts hem ingredienser till, mums!

Ikväll blir det efterlängtad pizza till sista avsnittet av "Bonde söker fru" som följs av "Jul med Ernst".

Update: Datorn har kraschat!


Granen är på plats!

Nu återstår endast pyntning, i år blir det vita kulor och tomtar i grått & vitt.


Vill ha!

Det va länge sen jag kände att jag verkligen ville ha något men de här affischerna vill jag VERKLIGEN ha! Blir nog till att lägga in en beställning när nästa lön kommer :) Synd bara att det ska vara så dyrt med ramar... 


Har inte köpt något porslin än men har varit o fingrat på Mateus porslinet... vi får se vad som händer.

Kökstankar

Brukar ofta kolla efter snygga kök i bloggar och tidningar, det finns ju så mycket snyggt. Om det är något jag kommer få beslutsångest för i vårt framtida hus så är det just hur kök (och badrum) ska se ut. Just dessa två rum gör man ju inte om så värst många gånger vilket innebär att man måste vara säker på sin sak ;) 

Om jag skulle välja kök idag så skulle det mesta gå i vitt och trä. Sen gör ju faktiskt detaljerna i ett kök himla mycket och detaljer är ju så mycket lättare att köpa nya så därför är det nog klokt att satsa på en ganska neutral grund.

Men jag hinner nog ändra mig både en och två gånger innan vi skaffar hus ;) (O sen ska ju karln i huset kanske ha något o säga till om också)

RSS 2.0