Första adventAdventsljusstake från Ullared, enkel & fin. Enda minuset är att den är gjord för värmeljus, hittade dock dessa kupéljus som passar perfekt.


Julpynt pågår!

Eller snarare adventspynt, tomtarna får ligga kvar i kartongen ett tag till. Myspys med allt ljus. Men snart avbryts pyntandet för på schemat ikväll står pizza tätt följt av sista delen av Stieg Larssons trilogi, "Luftslottet som sprängdes"! Den här stjärnan skulle mer än gärna få hänga här hemma! :)

 


091122

Har tänkt börja samla på porslin, färgglatt porslin, men kan inte bestämma mig för vilket. Mateus, Bruka eller Rice, alla är ju precis lika fina, tror det kallas beslutångest ;)


Översta raden, Mateus
Mellersta raden, Rice
Nedersta raden, Bruka

Help please! :)

Någon mer än jag som är sugen på att sätta uppa alla stjärnor och ljusstakar? Har precis plockat upp allt från källaren och det kliar i fingrarna ;)


Efterlysning :)

Äntligen helg igen! :)

Någon som har en Ikea Malmbyrå i ek med 4 lådor till salu så finns här en köpare! :)I morgon är det dags för återträff med klassen från nian. Tio år sen man gick ut grundskolan, vart tog tiden vägen? I morn blir vi 15 på nytt! :) 

Söndag

Sitter o funderar på ett nytt soffbord. Bordet Expedit från Ikea är enkelt o snyggt, inte så farligt dyrt heller, 599:-. Nackdelen är att det endast är 38 cm högt (lågt), blir nog lite jobbigt då vi äter nästan alla våra måltider framför tv:n.


Fars dag i dag, Grattis pappa!

I wish!

Skulle mer än gärna vara ägare till den underbara lampan Bourgie från Kartell! Men den är lite i dyraste laget för mig som tröttnar relativt fort... Lampan från Ikea är mer i min prisklass hehe Om filten fanns i min ägo skulle den få agera överkast.


Nu är det slut på veckan

...det är dags för fredagsmyyyys!:)


Första november

Söndagseftermiddag med tända ljus, te och bloggläsning, härligt! Visar en glimt av sovrummet, som efter lite vitfärg nu är ljust och fint! (obäddat som vanligt;)) En glimt av min nya fina lampa som inhandlades i Ullared!

Dax att ta klura ut kvällens middag...

RSS 2.0