Tadaaa!

Här kommer resultatet på tygtavlan, jag är sååå nöjd! :)


Som sagt, ignorera den fula tjockteven. Den ska bytas ut men vi har sagt att vi ska vara ekonomiska och låta den gamla göra sitt först. Får se hur länge vi står ut hehe 

Loppisrunda

Hemma igen efter en mycket lyckad loppisrunda som avslutades med god pizza! 

Fyndade koppar och fat från Rörstrand:

Och tre Festivoljusstakar från Iittala:

Dessutom är ramen på G, den ska bara skruvas ihop och sedan ska "tyget" spännas! :)

Update: "Tavlan" är nu klar och hänger uppe, det vart hur bra som helst! :)


Redan fredag!

Fredagen är redan här, snacka om att veckorna bara flyger förbi!

I helgen ska jag försöka hinna med o fixa iordning ramen till "tyg"tavlan, skulle även vilja gå på loppis och åka till skogen o plocka svamp. Dessutom skulle den här behöva målas:


Får se vad som hinns med ;)

090823

Åkte en sväng till Ikea idag. Sist vi va där o shoppade hittade jag en fin matta på Plantagen som jag ångrar att jag inte köpte. Så jag va tvungen o hoppa in där igen o kika efter den och den fanns kvar! :) Har tänkt o ha den i badrummet när jag tröttnar på det orangea temat ;)Fyndat en fredag

Va en sväng på återvinningen här i stan idag efter jobbet. Fyndade en bumling på fot :) Nu ska jag bara spraymåla den vit så den blir lika fin som på bilden :)Nu blir det godis i soffan framför Stieg Larssons Män som hatar kvinnor, som jag har längtat :)

Fyndat en tisdag

Har varit o hälsat på farmor idag, kunde inte låta bli att smita in på loppisen som ligger mittemot där hon bor. Fyndade två lampor för sammanlagt 100 kr, billigt! Den ena kommer passa perfekt i sovrummet. Den andra vet jag inte riktigt vart jag ska ha, först o främst ska den bli vit o sen hamnar den nog i källaren i väntan på dess rätta ställe ;)

Den här hamnar i alla fall i sovrummet:
 

Hmm...

..funderar på att köpa den här duken och ha som köksgardin. Vad tror ni? Har ju redan tyg till både hösten och julen liggandes här hemma men dom här färgerna är ju så fina. Frågan är ju om tyget kommer bli liggandes i väntan på nästa vår och vem vet, då kanske jag inte vill ha det längre, klurigt ;)

Gjorde ett snyggt collage hehe

Söndag

Resultatet av letandet i skogen igår blev 14 liter kantareller, kall korv med bröd och 16 myggbett ;)

Idag har systeryster o jag varit på Ikea, fick med mig 2 matlådor och ett packe värmeljus hem, inget o visa upp här med andra ord hehe

Har inte blivit någon ram till duschdraperiet än, ni vet ju hur det är med snickare o kockar på hemmaplan;) Har det inte hänt något innan nästa helg så tar jag tag i det själv.

Nu ska vi njuta av lite chokladpudding o grädde, mums!
                       

Fredag!

Äntligen fredag igen! I morn drar mamma o jag till skogen för o leta kantareller :) Hoppas på lika stor tur som förra gången då vi hitta en hel del.

Ska även försöka hinna med o snickra ihop en ram till duschdraperiet i helgen, vill att det ska va klart NU! :)
Nu blir det ryggläge i soffan resten av kv'ällen!

Paket!

Det låg ett paket utanför dörren när jag kom hem idag! Det va duschdraperiet från marimekko :) Så i helgen blir det till o bygga en ram.


Thank god it`s friday :)

Har just nu det här Ikea-tyget på väggen i tv-rummet:

Men skulle mycket hellre vilja ha det här fina från marimekko:

Såg på en blogg, kommer dock inte ihåg vilken, att en tjej gjort en tygtavla utav duschdraperiet i det här mönstret, det blev både snyggare form på "tavlan" och billigare än tyget :) Kanske ska tillägga att anledningen till att hon använde sig utav duschdraperiet va att hon skulle ha det ute på altanen, smart! Ska nog lägga in en order :)

Den här helgen ska jag NJUTA av solen och hänga på stranden HELA lör & sön! :)

Update: Duschdraperiet är nu beställt ;) Har även hittat bloggen som jag snodde idèn ifrån, Hem Ljuva Hem!

Resultatet...

Det var ett tag sedan jag började måla vårt sideboard, men nu så, nu är det klart. Nästan i alla fall ;)

Ni får föreställa er att väggen är vit, för det är vad jag vill att den ska vara ;) Men vi lägger inte ner pengar på sånt som inte är vårat ;) Ska försöka sätta något på glasdörrarna så man inte ser alla prylar som jag försökt gömma. Som ni ser är även klistermärkena på glaset kvar, trots att vi haft sideboardet i 4 år hehe, tips på hur man smidigast får bort dom?


RSS 2.0