Vackert träd

Under promenaden hitta jag ett träd ute i det fria, kunde inte hålla mig utan plockade ett par kvistar, så himla fina! Såna här träd ska jag ha i vår framtida trädgård :)

Är sugen på att ta en runda till parken i stan en kväll o smusla hem ett par grenar av träden där, grenar fulla med rosa fina blommor ;)

Trevlig valborg!


Färg

Har börjat tycka om starka färger, speciellt på porslin. När jag va på utbildning i Stockholm åt vi lunch på ett ställe där man fick salladen serverad på en stooor djup färgglad tallrik, så snyggt och fräscht.  Får hålla ögonen öppna i Ullared efter ett billigare alternativ ;)


Te

Köpte nytt te idag, te med smak av kvitten (?), persika &grädde, mums! Att påsen va rosa o fin skadar ju inte precis ;)

Söndag

Det går långsamt framåt på balkongen, fortfarande bara den blå korgen som är inhandlad. Va på Rusta i går men färgen på plastmattan föll mig inte i smaken. Va på Netto tidigare idag, skulle köpa ett olivträd men de va sjävklart slut :(

Såhär får gärna balkongen se ut framåt sommaren....

På fredag åker jag, mamma & systeryster till ULLARED :) Så himla gulliga som vill följa med fast de va där förra helgen ♥ Då ska det shoppas :)

Jysk

Jag åkte till Jysk en snabbis efter jobbet, det fanns en blå/turkos korg kvar, vilken tur :) Nu är det bara plastmattan och några blommor som saknas sen kan jag börja piffa på balkongen! Dom har ju lovat sol till helgen så kanske blir det av redan då :)

Den ser inte mycket ut för världen nu kanske men med lite blommor i så ;) En tur till Rusta i helgen kanske....;)

Måla?

Tror jag ska ge mig på o måla vårat gamla köksbord nu i vår eller i sommar. Vill ha det vitt och högblankt :) Men hur tusan ska man göra för bästa resultat? Rolla? Tror jag är för snål för att lämna in det på sprutlackering ;)

Slänger med en bild från i påskas, tror att ett vitt bord skulle göra susen ;)


Azalea

Va med syster på stans blomsteraffär, fick med mig en kritvit azalea hem, så fin! Nu har chokladäggen i min fina skål bytts ut mot lime, billigt, grönt och vårfint! :)



Balkongen

Är sugen på att börja piffa till balkongen. I år vill jag ha en färgglad balkong! Bord o stolar har vi redan, man kanske ska ge sig på o måla det vitt. En plastmatta för o dölja det fula golvet, några ljuslyktor och en blomma eller två i en fin plastkorg och en ny grill på det så ska jag nog bli nöjd ;)


Hemma!

Äntligen hemma igen! Hann med o träffa några kompisar i storstan varav den ena nyligen köpt lägenhet med sin karl. Såå fin lägenhet! Vitt vitt vitt, precis som jag gillar det ;) Vita väggar, golv o tak. Köket va högblankt vitt o på väggarna hade dom liggande vitmåladpanel, snyggt! Måste tillägga att dom bor granne med Lars Wallin ;) Nu vill jag att vi också ska flytta till något eget så man kan börja fixa o dona på riktigt :)

Hade ju inte kameran med mig så jag leta upp snarlika bilder på nätet ;)

På schemat idag står tvätt & städ, jihoo ;)


Sugen på förändring

Har verkligen fastnat för grönt! Skulle vilja köpa lite nytt till badrummet, nu är det svart & vitt o jag börjar tröttna ;) Lite grönt skulle göra susen...



Åker till Stockholm i morn & kommer inte hem förens till helgen.

Nykomling

Har precis varit o storhandlat på Maxi, de hade 50% på allt påskpynt. Jag kunde inte låta bli att köpa den här fina hönan. Nu ska den ner i en kartong och får inte komma fram förens nästa påsk ;)



Grillen går varm ute på balkongen, nu väntar kött, potatissallad o sallad, mums!


Grönt är skönt...

Nu har ja städat bort det lilla påskpynt vi hade. Blev lite tomt på kökshyllan utan påskriset men man vänjer sig nog ;) Nu ska bara chokladäggen ätas upp så finns det inte ett enda spår kvar utav påsken ;) Måste hitta något annat grönt o fylla skålen med...



Den här veckan väntar endast en arbetsdag för på onsdag morgon åker jag till Stockholm på utbildning. I och med detta missar jag vår årliga tripp till Ullared på fredag, tråkigt... Men det kommer fler gånger. Får shoppa lite i storstan istället ;)

På sjön

Igår va vi ute hos svärföräldrarna & åt påskmat. På morgonen samma dag va sjön nästan helt täckt med is men när vi sedan gick ner vid tre snåret såg det ut sisåhär...

 
Så vi la i båten o åkte en sväng, härligt! :)

VÅR!

Vilket härligt väder vi har, det kom precis lagom till helgen också! Satt på balkongen i går o fick lite färg :) Idag har jag avklarat årets första löparrundan i spåret, det va kämpigt ;) Nu väntar ett par timmar på balkongen o sedan iväg o äta påskmat.

Igår när vi va hos mamma o pappa o åt påskmåt så passade jag på o måla min köksradio, blev kanonbra!

Före:


Efter:

  

Glad påsk!

           

Påskhönan på plats

Nu är vår enda påskhöna på plats, vårt enda påskpynt överhuvudtaget faktiskt. Men jag tycker att det räcker så ;) Det ska ju trots allt inte stå framme så länge ;)


Snart helg igen :)

Är sugen på o köpa en liten tv till köket :) Då kan man laga mat i lugn o ro & så skulle vi kanske äta lite fler måltider vid köksbordet ;) Skulle helst vilja ha en vit fin tv men de skiljer ganska mycket i pris mot en svart... 

                      


Är sååå trött på hur det ser ut i vårt vardagsrum, vill ha nytt nytt nytt ;) Skulle sitta fint med nya tapeter, tv-bänk, matta mm Men man kan ju inte få allt här i livet ;) Känns dumt o lägga pengar på en lägenhet som vi bara hyr.. får helt enkelt vänta med att leva ut mina inredningsdrömmar tills vi flyttar till hus någongång i framtiden. Den som väntar på något gott... ;)

Snart är det helg igen, underbart!


Tadaa!

Solen lyser och temperaturen har varit uppe i 23 grader! Jag har suttit på balkongen o njutit :)

Har även hunnit med o sy gardinen, städat och putsat fönstrena.


Nu väntar grillat hemma hos mamma o pappa, mums!

Helgens projekt

Här har det varit sol i ett par dagar, sååå skönt! :)

I helgen ska jag försöka hinna med o sy en ny gardin till köket utav  tyget nedan. Tror det kan passa fint ihop med mina nya gröna ljuslyktor :) Skulle även vilja hinna med o måla vårat köksbord vitt :) Har planer på o möblera om här hemma så vi får bord o stolar i vardagsrummet också... får se hur det går ;) 

Trevlig helg!

RSS 2.0